Festes aniversaris

Avui a la tarda l'Elsa ha visitat a la Anna al centre cívic "Montserrat" a Castellnou de Bages. Ella i les seves amigues han cantat, ballat i han gaudit de la màgia de l'Elsa i l'Olaf. També han disfrutat de l'inflable "Alhambrita" i el taller de xapes.

Aprofitant que l'Elsa era a Castellnou de Bages, ha passat per la festa de l'Abril a casa seva.

Ella, les seves amigues i familiars han cantat, ballat i han gaudit de la màgia de l'Elsa També han vingut a recollir l'infable "Pista Americana" i "Aladí" per disfrutar-los en dues festes d'aniversari més. Ah, i el Mickey Mouse també va anar a un aniversari. Gràcies a tots perquè ens ho hem passat genial. Moltes felicitats!!!


Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square