top of page

Festes aniversaris

Avui a la tarda l'Elsa ha visitat a la Anna al centre cívic "Montserrat" a Castellnou de Bages. Ella i les seves amigues han cantat, ballat i han gaudit de la màgia de l'Elsa i l'Olaf. També han disfrutat de l'inflable "Alhambrita" i el taller de xapes.

Aprofitant que l'Elsa era a Castellnou de Bages, ha passat per la festa de l'Abril a casa seva.

Ella, les seves amigues i familiars han cantat, ballat i han gaudit de la màgia de l'Elsa També han vingut a recollir l'infable "Pista Americana" i "Aladí" per disfrutar-los en dues festes d'aniversari més. Ah, i el Mickey Mouse també va anar a un aniversari. Gràcies a tots perquè ens ho hem passat genial. Moltes felicitats!!!


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page