top of page

Festes aniversaris i Carnestoltes

Avui al matí hem celebrat un aniversari on s'han divertit grans i petits fen xapes i tatuatges. A la tarda l'Elsa ha visitat a la Gemma de 8 anys a Castellnou de Bages. Ella i les seves amigues han cantat, ballat i han gaudit de la màgia de l'Elsa. També han disfrutat de l'inflable "Alhambrita". I per acabar el dia, el Mickey i l'Olaf s'han passat per l'Espai Màgic de Sant Fruitós de Bages per celebrar el carnestoltes amb tots els nens i nenes assistents. Gràcies a tots perquè ens ho hem passat genial. Moltes felicitats!!!


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page